Statiegeldactie van start bij Albert Heijn te Zeist

Eind april zijn we van start gegaan bij de  Albert Heijn te Zeist om geld in te zamelen voor Run For KiKa bij het inleverpunt van de  statiegeldflessen. Dit wordt gedaan door middel van de donatieknop op de statiegeldautomaat die elke klant kan indrukken om de Run For KiKa New York actie te sponsoren. De donatieknop werd gratis aangeboden en geïnstalleerd door Tomra Systems.

Albert Heijn Logo - www.41going42.comDit wordt mogelijk gemaakt door de bedrijfsleider dhr. van Vogelpoel die dit goede doel graag steunt en de toezegging heeft gedaan om in ieder geval een paar maanden voor KiKa geld in te zamelen.

Mocht je zelf een aantal supermarkten in je buurt weten die interesse hebben om KiKa te steunen dan hoor ik het graag! Help Ramon de la Fuente om zijn doel te bereiken!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s