Sponsors

Sponsoring mogelijkheden voor bedrijven
Om een zo hoog mogelijk bedrag aan KiKa te kunnen overhandigen zoek ik bedrijven en verenigingen die zich aan dit hardloop avontuur willen verbinden. Als tegenprestatie zal je bedrijfslogo inclusief link naar eigen website worden geplaatst op going42.com. Ik denk graag met je mee over de tegenprestatie naast de marathon. In overleg is het ook mogelijk om een Google Ads of Analytics cursus te krijgen. Neem contact op via me @ ramondelafuente.com

Persoonlijke giften
Zijn welkom! Je gift kan je overmaken door sponsor te worden. Door deze gift ondersteun je KiKa.

Sponsor worden van KiKa

Jouw sponsoractie voor KiKa?
Wil je mij helpen om een zo groot mogelijk bedrag binnen te halen, help mij dan mee en organiseer zelf een actie voor dit goede doel. Bijvoorbeeld, organiseer een sponsorloop of ontwerp en verkoop een mooie kaart aan kinderen, familie, opa’s, oma’s, familie en bekenden. Ik denk graag met je mee. Neem contact op.

Mijn eigen bijdrage
Ik loop uiteraard de uitdagende marathon maar ik doneer zelf ook! Ik betaal persoonlijk de kosten verbonden aan de vliegtickets, de overnachtingen en het startbewijs zodat je donatie volledig naar KiKa gaat. Daarnaast doneert mijn Google Ads & Analytics bureau RamondelaFuente.com ook een elk jaar mooi bedrag.

Bekijk de lijst van sponsors.