✓ London Marathon voor KiKa

De Marathon van Londen, in het kort: de London Marathon, wordt sinds 1981 jaarlijks georganiseerd en ik heb hem gelopen voor KiKa! Het evenement behoort tot de belangrijkste marathons ter wereld – de world marathon majors – en is enorm populair onder de hardlopers. Er wordt elk jaar weer geloot voor de startbewijzen. De 35e editie vond plaats  op 26 april 2015. Lees mijn verslag van de uitdagende marathon in London City waar ik de volledige 42 kilometers hard heb gelopen voor KiKa. Leuke statistiek: de wedstrijd werd voor het eerst in 1981 gehouden en ik was nummer 936.203 die over de finish kwam. Dus bij de eerste miljoen gefinishte personen. 🙂

London Marathon Big BenDe Virgin Money London Marathon is een groots spektakel, lekker lopen dwars door de fantastische binnenstad.

London Marathon Tower Bridge

De marathon van Londen is trouwens kampioen van de de liefdadigheid. De laatste editie van de Londense marathon in april 2014 bracht 67 miljoen euro op voor goede doelen. Vanaf de eerste editie in 1981 hebben de 900.000+ deelnemers al meer dan 902 miljoen euro opgehaald voor goede doelen. Ze zijn dus hard op weg naar de 1 miljard euro!

Ramon de la Fuente gaat samen met Run for KiKa deze strijd tegen kinderkanker aan. 

Bekijk de lijst van sponsors.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s