Kika Kanjer loop op de Bolster

De Bolster in Amersfoort organiseert 2017 KiKa Sponsorloop.

Er wordt op vrijdag 29 september 2017 een Kika Kanjer loop georganiseerd op basisschool De Bolster. De 400+ leerlingen zullen een hele grote sportieve prestatie neerzetten door zoveel mogelijk rondjes om de school heen te rennen. Ze zamelen daarmee geld in voor Stichting Kinderen Kankervrij.

KiKa run 2017 van basisschool de Bolster in Amersfoort

De groepen 1/2 zullen 15 minuten en de groepen 3 t/m 8 zullen 20 minuten rennen om het verschil te maken voor kinderen met kanker.

De kinderen gaan de komende tijd geld inzamelen bij familie, buren en vrienden voor deze sportieve prestatie. KiKa zal zorgen dat met dit geld onderzoek wordt gedaan – zodat uiteindelijk er een hogere genezingskans komt voor kinderen met kanker – én wordt ingezet voor de bouw van het Prinses Máxima Centrum voor Kinderoncologie in Utrecht.

Het is een evenement dat de hele dag zal duren, er is gewoon les naast het lopen. De KiKa Beer komt langs om de runners aan te moedigen.

De organisatie is in handen:

  • Leerkrachten: Brenda Boven en Betty Kas
  • Ouderraad: Elizabeth Oenema en Johan Postma
  • KiKa marathon runner: Ramon de la Fuente

Dank alvast aan:

  • Directie: Albertha Pranger en Mirjam Ouderdorp
  • De ouders die meehelpen om de dag succesvol te maken
  • De kinderen die volop in beweging komen!

Aan alle kinderen: alvast heel veel succes met de rondes lopen! En natuurlijk zijn ouders, verzorgers, opa’s & oma’s en buurtbewoners van harte welkom om te komen kijken en aan te moedigen!