Nieuw doel: 10.000 EUR for KiKa

Eerst even een korte samenvatting. Ik, Ramon de la Fuente, een 41-jarige, beginnend hardloper uit Amersfoort, ben sinds begin 2012 begonnen aan een actie voor KiKa.

Hiervoor ga ik op 4 november de marathon van New York lopen. Dit doe ik samen met ongeveer 150 KiKa medelopers. In 2011 is er met zijn allen intotaal meer dan 1 miljoen euro opgehaald. Dit is natuurlijk geweldig, toch willen we gaan proberen om in 2012 zelfs nog meer te gaan ophalen.

Met diverse acties en sponsor- & donateurwervingen heb ik zelf op dit moment al meer dan mijn oorspronkelijke doel van 5.500 euro verzameld. Jullie hebben zelf gestemd op wat het nieuwe doel zou moeten zijn en een grote meerderheid van meer dan 65% gaf aan dat 10.000 EUR het nieuw doel moest zijn.

Nieuw doel - RunFor KiKa - Ramon de la Fuente

Bedankt voor het vertrouwen in mijn fondsenwerfing, ik ga er voor!

Een Reactie op “Nieuw doel: 10.000 EUR for KiKa

  1. Pingback: Mijlpaal: meer dan 10.000,- EUR ingezameld | '41 going 42' – Ramon for KiKa

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s