Actie met KiKa brood van Bakkerij T van der Meer een succes

Klanten van de Bakkerij T van der Meer uit Amersfoort konden de afgelopen maanden een heerlijk Run For KiKa broodje kopen. Per broodje ging er één EURO naar Kika, stichting Kinderen Kankervrij.

De heerlijke ambachtelijke volkorenbroden gevuld met stukjes gezonde abrikoos, cranberry, rozijn en appel waren lekker en gingen goed over de toonbank. De klanten uit de omgeving van de Utrechtseweg te Amersfoort hebben in grote getale een broodje gekocht wat heeft geresulteerd in een geweldige opbrengst van 400,- EURO. Initiatiefnemer Ramon de La Fuente gaat op 4 november voor KiKa de marathon lopen in New York en zamelt geld in voor onderzoek. Lees meer over KiKa en het marathon avontuur van Ramon de la Fuente op de website http://ww.41going42.com.

Bakkerij T vd Meer Amersfoort - KiKa actie met Ramon de la Fuente

Foto: Miranda, Janny, Ramon en Myrna

Janny van der Meer en Ramon de la Fuente danken de klanten.

Janny van der Meer vind het mooi: “we zetten ons graag in voor goede doelen en danken natuurlijk onze klanten dat ze op deze wijze hun steentje hebben bijgedragen aan KiKa.”

Ramon is erg blij met deze donatie: “het is geweldig, zo’n mooi bedrag! Ik heb inmiddels meer dan 15.000,– EUR ingezameld voor KiKa. Al het geld gaat naar onderzoek voor KinderKanker in Nederland en dan met name de bouw van het nieuwe Nationaal Kinder Oncologisch Centrum dat in 2015 in Utrecht haar deuren zal openen.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s