Ramon in het Algemeen Dagblad

De snelheid van de media verbaasde me deze week. Op een woensdagochtend werd ik gebeld door Romy Te Kloese van Tomra of ze mijn contactgegevens mocht delen met journalist Daan Hakkenberg van het AD (Algemeen Dagblad). Daan was namelijk bezig met een  artikel over statiegeld en geld inzamelen voor goede doelen. Daar paste mijn KiKa en New York Marathon avontuur natuurlijk mooi bij.

Als je dan ja zegt gaat het snel!

  • Een uur later wordt je telefonisch geïnterviewd terwijl je in de auto zit.
  • Twee uur later sta je in je KiKa shirt naast de statiegeldautomaat in de supermarkt en worden er foto’s gemaakt door Saskia Berdenis van Berlekom.
  • Veertien uur later staat het artikel: “Afschaffen statiegeld nekt goede doelen” in de ochtend editie van het Algemeen Dagblad.

Er wordt in het artikel een duidelijk beeld geschept over de belangrijke rol van statiegeld en dat gebeurt samen met de commercieel directeur Gerard Koning van de COOP en directeur René Hissink van Tomra.

Bekijk ook mijn artikel over waarom statiegeld moet blijven bestaan en als je vindt dat statiegeld moet blijven teken dan de petitie op http://www.echteheld.nl!

Afschaffen statiegeld nekt goede doelen - Ramon de la Fuente - AD krant

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s