Artikel in De Stad Amersfoort over Ramon de la Fuente

Blij!

Het is een mooi artikel geworden in wekelijkse krant ‘De Stad Amersfoort’ over Ramon de la Fuente die de marathon van New York gaat lopen in een persoonlijk record. Ik heb heel veel goede reacties gehad uit de omgeving en het is leuk om zomaar te worden aangesproken op het schoolplein of in een hardloopwinkel omdat ze het artikel hebben gezien! Enige kritische noot van het artikel ‘Amersfoorter loopt voor KiKa de New York marathon’:  ik word iets te oud geschat en de marathon afstand weer iets te kort :-).

Artikel - Ramon de la Fuente - De Stad Amersfoort

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s