Statiegeldactie van start bij C1000 te Soest

Deze week zijn we van start gegaan bij de de C1000 supermarkt te Soest om geld in te zamelen voor Run For KiKa bij het inleverpunt van de  statiegeldflessen. Dit wordt gedaan door middel van de grote oranje KiKa zuil bij de statiegeldautomaat. Klanten kunnen daar de statiegeldbon in doen om de Run For KiKa actie te sponsoren.

Dit wordt mogelijk gemaakt door de bedrijfsleider dhr. van de Graaf die dit goede doel graag steunt en de toezegging heeft gedaan om in ieder geval een paar maanden voor KiKa geld in te zamelen. De oranje zuil staat vanaf begin april tot en met medio juni.

C1000 logo

Mocht je zelf een aantal supermarkten in je buurt weten die interesse hebben om KiKa te steunen dan hoor ik het graag! Help Ramon de la Fuente om zijn doel te bereiken!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s