Heerlijk nieuwtje, Amersfoortse bakker van der Meer lanceert Run4KiKa-brood

De Amersfoortse bakker van der Meer lanceert een brood voor goede doel KiKa. Het Run4KiKa brood is een nieuw ambachtelijk brood exclusief gebakken door T van der Meer brood & banketbakkerij uit Amersfoort.

Run4KiKa-brood vd Meer Amersfoort

De familie Van der Meer gaat zich dit jaar hard inzetten voor Stichting KiKa. Een gedeelte van de opbrengsten van het speciaal ontwikkelde Run4KiKa brood wordt afgedragen aan mijn marathon avontuur voor KiKa.

Het Run4Kika-brood is een heerlijk ambachtelijk volkorenbrood gevuld met stukjes gezonde abrikoos, cranberry, rozijn en appel. 

Run4KiKa-brood vd Meer Amersfoort (4)

Ik kan alleen maar zeggen “proeven is geloven”. De gehele familie De la Fuente vind dit een heerlijk brood: het ziet er goed uit, heeft een niet te harde korst en een fantastische vulling met al dat fruit. Een vleugje roomboter erop en het wordt echt een traktatie.  Run4KiKa brood is gebakken met alleen natuurlijke grondstoffen en blijft lang smakelijk en vers. Je kunt dit brood ook goed in de vriezer bewaren.

Run4KiKa-brood vd Meer Amersfoort (2)  Run4KiKa-brood vd Meer Amersfoort (10)

Steun KiKa en koop dit heerlijke brood bij bakkerij T vd Meer op de Utrechtseweg 70a te Amersfoort. Telefoon: 033-4616496.

De eerste Run4Kika broodjes zijn op vrijdag 25 mei in de verkoop gegaan. Op deze zonnige middag werd na een enthousiast verhaal van familie vd Meer het eerste brood in ontvangst genomen door de wethouder van Amersfoort dhr Boeve. Hij waardeerde het initiatief zeer dat hardwerkende ondernemers in Amersfoort kijken hoe ze hun eigen bedrijfsvoering kunnen combineren met het steunen van goede doelen. Hij wilde het brood dan ook niet zomaar in ontvangst nemen, maar er graag voor betalen zodat de bijdrage niet verloren zou gaan voor KiKa.

Eerste Run4KiKa brood uitgereikt aan Wethouder Boeve bij bakkerij T vd Meer

2 Reacties op “Heerlijk nieuwtje, Amersfoortse bakker van der Meer lanceert Run4KiKa-brood

  1. Het klinkt geweldig en ik wil dit brood zeker proeven, ik woon in Haarlem maar ik ben zo trots op mijn neef Ramon dat ik eerdaags naar Amersfoort ga
    om voor mijn tak van de familie dit brood te halen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s