Boem! Statiegeldactie C1000 Amersfoort voor KiKa groot succes!

De klanten van de C1000 Schothorst supermarkt te Amersfoort konden de afgelopen maanden hun statiegeld schenken aan KiKa, stichting Kinderen Kankervrij. Uiteindelijk heeft deze actie die in april van start ging het geweldige bedrag van € 2105,–  EUR opgeleverd! Initiatiefnemer Ramon de La Fuente gaat op 4 november voor KiKa de marathon lopen in New York en zamelt op deze wijze geld in.

C1000 Schothorst Kika - Ramon de la Fuente - Patrick van DoornBedrijfsleider C1000 Patrick van Doorn en Ramon de la Fuente.

Ramon is erg blij met deze donatie: “het is geweldig dat zo’n groot bedrag wordt verzameld en ik daardoor nu al erg dichtbij mijn doel kom om intotaal 15.000,– EUR in te zamelen met mijn marathon avontuur”.

De bedrijfsleider Patrick van Doorn is ook erg verheugd: “we zetten ons graag in voor goede doelen en danken natuurlijk onze klanten dat ze op deze wijze hun steentje hebben bijgedragen aan de KiKa”.

Al het sponsorgeld gaat naar onderzoek in Nederland zodat in 2025 de overlijdingskans van kinderen 5% is in plaats van de huidige 25%. Lees meer over KiKa en het marathon avontuur van Ramon de la Fuente op de website www.41going42.com.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s