Klanten van C1000 in Soest zamelen 880 EURO in voor KiKa

De klanten van de C1000 van de Graaf supermarkt in Soest konden de afgelopen maanden hun statiegeld schenken aan KiKa, stichting Kinderen Kankervrij. Dit kon door op de gele donatieknop te drukken zodat het statiegeld werd gedoneerd aan KiKa, de klanten hebben dat in grote getale gedaan.

Uiteindelijk heeft de actie die in juni van start ging het geweldige bedrag van € 880,–  EUR opgeleverd!
 
Bedrijfsleider Arnaud van de Graaf en Ramon de la Fuente danken de C1000 klanten.
De bedrijfsleider Arnaud van de Graaf is erg verheugd: “we zetten ons graag in voor goede doelen en danken natuurlijk onze klanten dat ze op deze wijze hun steentje hebben bijgedragen aan KiKa. Iedereen heeft wel eens te maken gehad in zijn kring met kanker, het is een vreselijke ziekte en helemaal voor kinderen. Het zou geweldig zijn als er door onderzoek meer kinderen genezen konden worden.”
Ramon is erg blij met deze donatie: “het is geweldig, zo’n groot bedrag! Ik heb inmiddels meer dan 15.000,– EUR ingezameld voor KiKa. Al het geld gaat naar onderzoek voor KinderKanker in Nederland en dan met name de bouw van het nieuwe Nationaal Kinder Oncologisch Centrum dat in 2015 in Utrecht haar deuren zal openen.”
Over Ramon de la Fuente
Op 4 november 2012 ga ik met 155 KiKa runners de marathon van New York lopen.  Ik loop als 41-jarige de volledige 42 kilometer door ‘The Big Apple’. Lees meer over KiKa en het marathon avontuur van Ramon de la Fuente op de website http://ww.41going42.com.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s