Fantastische donatie voor KiKa door statiegeldactie Plus supermarkt Elburg

De klanten van de Plus supermarkt in Elburg konden de afgelopen maanden hun statiegeld schenken aan KiKa, stichting Kinderen Kankervrij. Dit kon door op de gele donatieknop te drukken zodat het statiegeld werd gedoneerd aan KiKa, de klanten hebben dat in grote getale gedaan.

Uiteindelijk heeft de actie die in mei van start ging het geweldige bedrag van € 566,–  EURO opgeleverd! Initiatiefnemer is de 41-jarige Ramon de La Fuente die op 4 november voor KiKa de marathon – de volledige 42 kilometer – in New York gaat lopen. Lees meer over KiKa en het marathon avontuur op de website http://ww.41going42.com.

Ondernemer Gerrit Knikker en Ramon de la Fuente danken de Plus klanten.

De ondernemer Gerrit Knikker is erg verheugd: “we zetten ons graag in voor goede doelen en danken natuurlijk onze klanten dat ze op deze wijze hun steentje hebben bijgedragen aan KiKa. Kanker is een vreselijke ziekte, het zou geweldig zijn als er door onderzoek meer mensen konden genezen. Heel veel succes aan Ramon die in een prachtige stad de marathon gaat lopen!”

Ramon de la Fuente is blij het resultaat: “het is geweldig, zo’n groot bedrag! Ik heb door deze bijdrage nu al meer dan 17.000,– EUR ingezameld voor KiKa. Al het geld gaat naar onderzoek voor KinderKanker in Nederland en de bouw van het nieuwe Nationaal Kinder Oncologisch Centrum – vernoemd naar Prinses Maxima – dat in 2015 in Utrecht haar deuren zal openen.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s