KiKa statiegeldactie Albert Heijn Hoogland groot succes

De klanten van de Albert Heijn supermarkt in Hoogland konden vanaf eind april hun statiegeld schenken aan KiKa, stichting Kinderen Kankervrij. Dit kon door op de gele donatieknop te drukken zodat het statiegeld werd gedoneerd aan KiKa, de klanten hebben dat in grote getale gedaan.

Uiteindelijk heeft de actie die in juni van start ging het geweldige bedrag van € 1040,–  EUR opgeleverd!

 Bedrijfsleider Martijn Smink en Ramon de la Fuente danken de Albert Heijn klanten uit Hoogland.

De bedrijfsleider Martijn Smink is erg verheugd: “we zetten ons graag in voor goede doelen en danken natuurlijk onze klanten dat ze op deze wijze hun steentje hebben bijgedragen aan KiKa. Kanker is een vreselijke ziekte, het zou geweldig zijn als er door onderzoek meer mensen konden genezen.”

Ramon is blij: “het is geweldig, zo’n groot bedrag inzamelen bij het statiegeldautomaat! Met nog een kleine elf dagen te gaan voor de marathon heb ik door deze bijdrage nu al meer dan 16.000,– EUR ingezameld voor KiKa. Al het geld gaat naar onderzoek voor KinderKanker in Nederland en de bouw van het nieuwe Nationaal Kinder Oncologisch Centrum dat in 2015 in Utrecht haar deuren zal openen.”

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s