Albert Heijn op de Grothestraat in Soest zamelt in voor KiKa

Er heeft wederom een supermarkt toegezegd om geld in te zamelen voor KiKa!Prachtig dat het allemaal gedaan kan worden voor de Run For KiKa – New York en dus voor de Stichting Kinderen Kankervrij.

Het is de mooie en zeer drukke Albert Heijn op de Grothestraat te Soest. Er is een grote oranje KiKa zuil geplaatst en elke klant kan dus zelf kiezen om geld in te zamelen voor het goede doel KiKa of de bon zelf te gebruiken bij de kassa.

De statiegeldactie wordt mogelijk gemaakt door de bedrijfsleider Gido van der Linden en zijn team die KiKa graag willen steunen. Teamleider Diandra Rebel en haar AH collega’s nemen het vaak op zich om de grote hoeveelheid statiegeld bonnen om te zetten in geld voor KiKa. Dank! Gido heeft de toezegging gedaan om de zuilen een aantal maanden te laten staan. Echt heel goed nieuws! Het inzamelen voor goede doelen kan een mooie traditie worden bij deze supermarkt.

AH - Albert Heijn - logo

Alle opbrengst komt ten goede aan onderzoek en de bouw van het Prinses Maxima Centrum in Utrecht. Mocht je zelf een aantal supermarkten in je buurt weten die interesse hebben om KiKa te steunen dan hoor ik het graag! Help Ramon de la Fuente om zijn doel te bereiken!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s