Fantastisch bedrag KiKa statiegeldactie C1000 Nieuwland en Vathorst

De klanten van de C1000 te Nieuwland en Vathorst konden de afgelopen weken hun statiegeld schenken aan KiKa, stichting Kinderen Kankervrij. Meer dan tweeduizend C1000 klanten hebben statiegeldbonnetjes ingeleverd en uiteindelijk heeft de statiegeldactie het geweldige bedrag van € 680,- EUR opgeleverd!

C1000 Francis Koetsier voor KiKaFrancis Koetsier en Ramon de la Fuente.

De ondernemer Irma Beijer is erg verheugd: “we zetten ons al jaren in in voor goede doelen en danken natuurlijk onze klanten dat ze op deze wijze hun steentje hebben bijgedragen aan KiKa.”

Ramon is blij verrast met deze donatie: “het is geweldig, zo’n groot bedrag in een hele korte tijd! Al het geld gaat naar onderzoek voor KinderKanker in Nederland en de bouw van het nieuwe Prinses Maxima Centrum dat in 2015 in Utrecht haar deuren zal openen. Dank aan alle klanten, ondernemer Irma Beijer en afdelingshoofd Francis Koetsier.”

Over Ramon de la Fuente  Op 3 november 2013 ga ik met 140 KiKa runners de marathon van New York lopen. Vorig jaar is er meer dan 1.2 miljoen EURO opgehaald door de KiKa runners, zelf zamelde ik in 2012 meer dan 19.000,- EUR in voor Kika. Ik loop als 42 jaar oude de volledige 42 kilometer door ‘The Big Apple’. Alle 42 kilometers zullen in het teken staan van KiKa. Ik verzorg geheel zelf mijn reis en verblijfskosten zodat elke sponsor bijdrage ook naar Kika gaat. Lees meer over KiKa en het marathon avontuur van Ramon de la Fuente op de website http://www.going42.com.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s