Mooie bijeenkomst over sportcompressiekousen die hardloopblessures tegengaan.

Het was mijn koudste fotoshoot in korte broek ooit, en dat op de één na koudste dag in maart ooit gemeten! Maar het mocht de pret niet drukken.

Oranje compressiekousen

De enthousiaste Run For KiKa loper Robert Gerlach had op 24 maart in het prachtige Theehuis Rhijnauwen een bijeenkomst georganiseerd waar we uitleg kregen over de werking van sportcompressiekousen, iedere aanwezige kreeg daarnaast als sponsoring de mooie in KiKa oranje gekleurde kousen. Daarna werden er mooie foto’s gemaakt en liepen we met de groep een rondje van 5 of 10km.

Erik Zoomers van Sportcompressiekousen.nl
Erik Zoomers van Sportcompressiekousen.nl gaf uitleg over de werking van de mooie in KiKa oranje gekleurde kousen. Deze kousen van het merk CEP helpen tijdens het hardlopen tegen de veel voorkomende blessure waaronder shin-splints, maar ook tegen kramp, daarnaast zijn ze erg goed voor herstel na het lopen.

Run For KiKa New York - compressiekousen
We hebben het gelijk even getest in een mooie loop en de sokken lopen goed. Duidelijk veel steun en voor mij is het echt wat om te gaan gebruiken in de langere duurlopen!

Groepsfoto Run For KiKa New York runners
(L naar R: Janet Oorburg, Dianne OorburgKees de Koning, Ramon de la Fuente, Berry van Schaik, Hennie van de Groep, Wilfred van de Groep, Robert Gerlach en Herman van den Berg)

Oranje compressiekousen run

Op een verder blessure-vrije voorbereiding van de New York Marathon. Bedankt top-sponsor Sportcompressiekousen.nl!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s