Albert Heijn Eemplein zamelt in voor KiKa

Albert Heijn Eemplein heeft succesvol statiegeld ingezameld voor KiKa. De klanten van de AH aan het Eemplein in Amersfoort konden de afgelopen periode hun statiegeld schenken aan Stichting Kinderen Kankervrij. Het heeft het fantastische bedrag van € 285,15 opgeleverd!

Initiatiefnemer is de 45-jarige online marketeer Ramon de la Fuente die op 25 september voor KiKa de marathon – de volledige 42 kilometer – in Berlijn gaat lopen. “Berlijn wordt mijn vierde marathon voor KiKa, weer meedoen aan een World Marathon Major, ik kijk er naar uit!”

Al maanden traint Ramon de la Fuente velen uren per week met plezier. In de zwaarste maand loopt dat op tot 300 trainingskilometers. “Als het zwaar is, denk je eraan dat je het doet om kinderen te helpen die uiteindelijk genezen en zo gezond mogelijk weer door kunnen leven, daar doe je het voor”.

wp-image-434861168jpg.jpg
Het ingezamelde geld door statiegeldbonnen op het Eemplein.

Supermarktmanager Erik Verhagen en Ramon de la Fuente danken de klanten.

Erik is erg verheugd: “we zetten ons graag in voor goede doelen en danken natuurlijk onze klanten dat ze op deze wijze hun steentje hebben bijgedragen aan KiKa. Kanker is een vreselijke ziekte, het zou geweldig zijn als er door onderzoek meer kinderen kunnen worden genezen.”

Ramon de la Fuente is erg blij het resultaat: “het is geweldig, dat dit bedrag kan worden ingezameld in één maand door één supermarkt! Ik heb mede door deze bijdrage de afgelopen vier jaar al meer dan 60.000,– EUR ingezameld. Al het geld gaat naar KiKa voor onderzoek naar KinderKanker en de bouw van het nieuwe Prinses Maxima Centrum – dat in Utrecht haar deuren zal openen.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s