Win mijn zelfgemaakte taart – schat de Zevenheuvelenloop eindtijd!

Wil je een heerlijke zelfgemaakte chocolade-en-tamme-kastanje-brownie-taart winnen? Raad dan mijn eindtijd van de Zevenheuvelenloop die ik op 20 november 2016 ga lopen.

Win mijn taart - Zevenheuvelenloop eindtijd raden

Degene met de juist geraden eindtijd – of degene die het dichtst bij de eindtijd zit – is de winnaar en krijgt de taart. Een tip: het parcours is 15km en ik doe voor de zesde keer mee. De vorige keren liep ik: in 2015 -> 1:07:47 en in 2014 -> 1:08:20.
Hoe werkt het de doneren?
1x raden – doneer 6,- EUR
2x raden – doneer 10,- EUR
5x raden – doneer 20,- EUR

Doneren doe je op: http://www.runforkikamarathon.nl/2017/ramon-de-la-fuente (plus 0,50 cent per transactie). Of door het geld over te maken naar RR de la Fuente NL73 RABO 0160 958 601. Dit laatste zorgt voor lagere transactiekosten.

Je eindtijd invullen kan met dit formulier.

De voorwaarden: Het raden kan tot en met 19 november 2016 om 23:00. De donatie aan KiKa dient dan ook op de rekening te staan. De taart wordt bij de winnaar(s) thuis / werk persoonlijk afgeleverd, als het maar in NL is. :-).

Bekijk hier al wat geschatte eindtijden.

*******
!!! Deze actie is gewonnen door Daniel Groen. Gefeliciteerd. Je hebt de 😋 zelfgebakken taart gewonnen met je zeer goede inschatting van 1:06:56 (2 secondes onder mijn tijd)!!!
*******

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s