Amersfoortse Bergcross – goed gelopen en gecollecteerd

Lopen en collecteren

De Amersfoortse bergcross was erg leuk om mee te doen, wel pittig met al die heuvels! Mijn eindtijd was 48:12 over de 8.8 km.

Ik heb voor de race even met de KiKa collectebus rondgelopen om geld in te zamelen. Dat is wel apart om te doen maar gesterkt door het goede doel heb ik toch een tiental mensen aangesproken. Wat een heerlijke positieve reacties en donaties heb heb ik gekregen, echt geweldig! Een aantal renners gaven ook veel tips over het voorbereiden op het lopen van een marathon, dat gaat nog een flinke kluif worden!

Er is intotaal 24 EUR opgehaald, dank voor deze bijdrage!  Mocht je trouwens zelf een groot evenement weten waar ik zou kunnen collecteren, laat het dan weten, ik kom graag langs!

Reacties zijn gesloten.