Toezegging statiegeld actie bij Albert Heijn te Doorn

Yes! De eerste supermarkt – Albert Heijn te Doorn – heeft toegezegd om in de drukke maand april geld in te zamelen voor KiKa bij het inleverpunt voor statiegeldflessen.

Albert Heijn DoornDit wordt mogelijk gemaakt door de bedrijfsleider dhr. Wempe die dit goede doel graag steunt en de toezegging heeft gedaan om in ieder geval voor 1 maand voor KiKa in te zamelen. Hoe gaat dat in zijn werk? Misschien heb je het al eens gezien bij je supermarkt, je statiegeld doneren voor een goed doel bij het inleverpunt voor de flessen. De ervaring van mede KiKa runners is dat in een korte periode (2 tot 3 maanden) soms een paar honderd euro aan statiegeldbonnen gedoneerd worden door klanten in supermarkten.

Statiegeld KiKa zuilZoals de speciale KiKa zuil van de Albert Heijn op de Leusderweg in Amersfoort. Wanneer je dit gaat doorrekenen naar bijvoorbeeld 40 supermarkten à € 200 dan kan er dus in redelijk korte tijd € 8.000 voor Kika worden ingezameld! Ik ga de komende tijd proberen om zo een groot mogelijk aantal supermarkten te benaderen.

Het makkelijkste is als supermarkten al een inzamelzuil hebben voor goede doelen zoals de Albert Heijn te Doorn. Mocht je er een aantal supermarkten in je buurt weten dan hoor ik het graag!

Hopelijk spreekt dit idee je aan en wil je er wellicht zelf mee naar de supermarkt gaan? Ik heb prachtig promotiemateriaal dat ik je graag opstuur.

Reacties zijn gesloten.