KiKa opent de AEX in Amsterdam – Ramon in de Telegraaf

De stichting Kinderenkankervrij (KiKa) luidt de gong en opent de AEX!

Samen met professor dr. Rob Pieters kinderoncoloog van het Sophia kinderziekenhuis – en één van de initiators van het NKOC –  stonden we rond de befaamde gong op Beursplein 5 te Amsterdam. Het was heel bijzonder om samen met een aantal andere KiKa-lopers de AEX beurs officieel te openen.

Zoals je wellicht weet lopen we de marathon om een zo’n groot mogelijke bijdrage te leveren aan het Nationaal Kinderoncologisch Centrum. Op dit moment hebben onze deelnemers van de Run for KiKa New York samen al meer dan 800.000 euro opgehaald. In het NKOC, dat in 2015 haar deuren zal openen, komen alle kinderoncologische afdelingen van de zeven academische centra waar kinderen nu onderzocht en behandeld worden samen. Het NKOC wordt het grootste in kinderoncologisch centrum in Europa.

Er was zeker ook nog media aandacht zoals je hieronder kan zien hebben we De Telegraaf gehaald.

We hebben natuurlijk ook van onszelf een paar leuke foto’s genomen bij de gong!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s