KiKa 25km trainingsloop Kennemerduinen (blessure is over!)

Mijn blessure is verholpen, en ik kan dus weer vol aan de bak met lopen! Op een prachtige warme dag (25C) liepen we samen met rond de 40 KiKa-lopers onze lange duurloop, in de Kennemer Duinen. Met een groepje van rond de tien gingen we met onze tempomaker Rolph op pad. Er was een leuke mix van jong en oud in de groep. Een duurloop gaat in een langzaam tempo, ongeveer 1km/u langzamer dan je uiteindelijke marathontempo.  Na een km of 5 kwamen we eindelijk in de mooie duinen en gingen na een korte drinkpauze. Zoals je op de foto ziet kan ik iedereen maar net bijhouden.


Het is een vreemd om je met het hele warme weer rot te zweten op het strand terwijl daar iedereen lekker in de zon ligt te bakken en zandkastelen aan het bouwen is!

Dus snel weer de duinen in, er werd daar zelfs een keer gevraagd of we de Kika lopers waren voor de marathon in New York, erg grappig!


En uiteindelijk kwamen we weer terug bij de start, Sportcity Raaks in Haarlem. De 25 km waren letterlijk voorbij gevlogen en al kletsend met de marathon lopers was het ook nog eens gezellig geweest. Op naar de volgende lange duurloop!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s