Fantastisch bedrag KiKa statiegeldactie Albert Heijn in Zeist

De klanten van de Albert Heijn op de Hoog Kanje te Zeist konden de afgelopen maanden hun statiegeld schenken aan KiKa, stichting Kinderen Kankervrij.

Uiteindelijk heeft deze actie die in mei van start ging het geweldige bedrag van € 1000,–  EUR opgeleverd! Initiatiefnemer Ramon de La Fuente gaat op 4 november voor KiKa de marathon lopen in New York en zamelt op deze wijze geld in.

Bedrijfsleider Albert Heijn Mark Vogelpoel en Ramon de la Fuente.

De bedrijfsleider Mark Vogelpoel is erg verheugd: “we zetten ons graag in voor goede doelen en danken natuurlijk onze klanten dat ze op deze wijze hun steentje hebben bijgedragen aan KiKa. De komende tijd vieren we het 125-jarige bestaan van Albert Heijn en ook daar is er ruimte voor goede doelen met acties.”

Ramon is erg blij met deze donatie: “het is geweldig, zo’n groot bedrag! Ik kom daardoor nu al erg dicht bij mijn doel om intotaal 15.000,– EUR in te zamelen voor KiKa. Al het geld gaat naar onderzoek voor KinderKanker in Nederland en de bouw van het nieuwe Nationaal Kinder Oncologisch Centrum dat in 2015 in Utrecht haar deuren zal openen.

Over Ramon de la Fuente

Op 4 november 2012 ga ik met 155 KiKa runners de marathon van New York lopen. Vorig jaar is er meer dan 1 miljoen EURO opgehaald door de KiKa runners. Ik loop als 41 jaar oude de volledige 42 kilometer door ‘The Big Apple’. Alle 42 kilometers zullen in het teken staan van KiKa en ik wil zelf 5500 EUR sponsoring ophalen. Ik verzorg geheel zelf mijn reis en verblijfskosten zodat elke sponsor bijdrage ook naar Kika gaat. Lees meer over KiKa en het marathon avontuur van Ramon de la Fuente op de website http://ww.41going42.com.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s