Klanten van de Dirk Supermarkt zamelen geweldig bedrag in voor KiKA

De klanten van de megagrootte Dirk supermarkt in het Soesterkwartier in Amersfoort konden de afgelopen maanden hun statiegeldbonnen schenken aan KiKa, stichting Kinderen Kankervrij. In de in 2012 geopende – en dus gloednieuwe – supermarkt stond bij het statiegeldpunt een hele grote oranje zuil waar de klanten hun statiegeldbonnen in konden doen en dat in grote getale hebben gedaan.

Uiteindelijk heeft de actie die in juni van start ging het geweldige bedrag van € 720,–  EUR opgeleverd! Initiatiefnemer Ramon de La Fuente gaat op 4 november voor KiKa de marathon lopen in New York en zamelt geld in voor onderzoek.

Martin van den BoschRamon de la Fuente en supermarktmanager Roberto Ravelli.

De supermarktmanager Roberto Ravelli is erg verheugd: “we zetten ons graag in voor goede doelen en danken natuurlijk onze klanten dat ze op deze wijze hun steentje hebben bijgedragen aan KiKa. Kanker is een vreselijke ziekte, het zou geweldig zijn als er door onderzoek meer mensen konden genezen.”

Ramon is erg blij met deze donatie: “het is geweldig, zo’n groot bedrag! Ik kom daardoor nu al erg dicht bij mijn doel om 15.000,– EUR in te zamelen voor KiKa. Al het geld gaat naar onderzoek voor KinderKanker in Nederland en de bouw van het nieuwe Nationaal Kinder Oncologisch Centrum dat in 2015 in Utrecht haar deuren zal openen.”

Over Ramon de la Fuente

Op 4 november 2012 ga ik met 155 KiKa runners de marathon van New York lopen. Vorig jaar is er meer dan 1 miljoen EURO opgehaald door de KiKa runners. Ik loop als 41 jaar oude de volledige 42 kilometer door ‘The Big Apple’. Lees meer over KiKa en het marathon avontuur van Ramon de la Fuente op de website going42.com.


Over de Dirk Supermarkt te Amersfoort

In de Dirk supermarkt in Amersfoort kunnen klanten voor werkelijk alles terecht: scherpgeprijsde A-merken, verrassende non-food artikelen en een zeer uitgebreid aanbod van groenten, fruit, brood, verse vis en vlees. Daarnaast is er in de begin 2012 geopende winkel een grote servicebalie, een horecagelegenheid, een bloemen- en plantenkiosk en een zeer uitgebreide wijnafdeling. Er is volop parkeergelegenheid, er is plek voor ruim 500 auto’s en voorlopig is parkeren op dit terrein gratis.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s