The marathon moves forward!

Na maanden voorbereiding is het aanstaande zondag 4 november zover: de marathon van New York. Het is allemaal heel spannend geweest dankzij de orkaan Sandy maar de organisatie van de New York City Marathon heeft net het signaal gegeven dat de marathon doorgaat:

The Marathon Moves Forward

Following Wednesday’s announcement by Mayor Bloomberg, the ING New York City Marathon will proceed on Sunday, November 4. This year’s marathon is dedicated to the City of New York, the victims of the hurricane, and their families.

We’re adjusting Marathon Day plans as a result of the storm’s impact on our operations and resources. At every turn, we will be working to ensure that our planning doesn’t affect any recovery efforts.

De impact van de orkaan Sandy is groot, ik hoop dat de marathon helpt om de mensen in New York er weer bovenop te krijgen. Voor mij is de KLM vlucht van vandaag – 1 november – bevestigd, ons hotel in New Jersey is helaas nog gesloten omdat er geen stroom is. Het gaat dus een speciale ervaring worden!
Er worden toch nog twee miljoen toeschouwers verwacht die alle renners gaan aanmoedigen.
Aanmoedigen
Als jij het leuk vindt kan je me ook aanmoedigen of ‘zien’ lopen.
Aanmoedigen kun je alsvolgt doen:
Door een video van 5 seconden te maken of een foto of tekst te uploaden. Je boodschap komt op immense TV schermen tevoorschijn als ik voorbij loop.
  1. Ga naar www.supportyourmarathoner.com/support en type “Ramon de la Fuente”
  2. Log in met Twitter of Facebook (account nodig).
  3. Kies voor de video, foto of tekst. Kies daarna “Save’ en/of ‘Upload” en klaar!
Mij de race ‘zien lopen’? Dat kan!
Ik start op 4 november rond 16:30 Nederlandse tijd en dan zie je een stipje de race volbrengen op:

Na de race
Uiteraard krijg je na de marathon nog een mooie samenvatting. Het laatste nieuws staat altijd op mijn website www.41going42.com/nieuws. Pp naar de run van mijn leven midden in een rampgebied, het wordt een ongelooflijke ervaring!

Met sportieve groeten,
Ramon de la Fuente.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s