Speurloop met Run2Day loopgroep Amersfoort

Elke donderdagavond loop ik met “Run2Day Runners”. De leukste loopgroep uit de regio Amersfoort onder begeleiding  van de trainers John en Frank. Er wordt elke keer een uitdagende training aangeboden voor lopers van elk niveau. De trainingen starten om 19:15 vanuit de Run2Day winkel aan de Grote Haag 129. Meer info op https://sites.google.com/site/run2dayrunners/

Run2DAy Hardloopgroep Amersfoort

In een leuke training werd laatst een speurloop georganiseerd. Na de warming-up werd de gehele groep werd opgesplitst in vier teams en die starten om de twee minuten met een kaart in de hand.

Run2DAy Hardloopgroep Amersfoort

Je moest naar een punt op de kaart lopen en vervolgens kreeg je daar een nieuwe kaart  met een nieuw punt om naar toe te lopen.

Ramon de la Fuente - Run2DAy Hardloopgroep Amersfoort

De  tocht ging van Park Randenbroek langs het Meander, richting Nimmerdor, naar het Juliana van Stolbergpark, naar het Eemplein en vervolgens dwars door het het zeer drukke centrum met een volgepakt Hof (terrasweer!).

Run2Day Runners Hardloopgroep Amersfoort

Om vervolgens weer richting de Run2Day winkel waar werd gestretched, nagepraat en plannen gesmeed voor de volgende wedstrijdloop.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s