Putten Power Run – persoonlijk record op de 10km

Nog nooit had ik me ingeschreven voor een 10 kilometer wedstrijd dus na dik twee jaar hardlopen mocht het er wel eens van komen. Samen met  Christiaan,  Stefan en Wouter van de Run2Day loopgroep meegedaan aan de Putten Power Run op 10 mei 2013. Mijn doel was om onder de 45 minuten te eindigen.

Putten Power Run 2013

De Putten Power Run is een mooi, kleinschalig en goed georganiseerd evenement met deze keer 475 deelnemers verspreid over de Kidsrun, Jeugdwedstrijd, 5, 10, 15 kilometer en de halve marathon.

Putten Power Run Start

Mijn start ging zoals altijd iets te voortvarend, de eerste 2 kilometer vlogen voorbij  met een gemiddelde van 4:10 min /km. Vervolgens kwamen mijn Run2Day loopmaatjes één voor één voorbij gelopen en gingen mijn kilometertijden ook flink omhoog, bekijk het loopschema op mijn Runkeeper pagina.

Het leek er  even op dat ik niet onder de 45 minuten zou lopen maar dankzij een  mooie laatste kilometer eindigde ik in een PR van 44:54 als 18e van de 105 lopers. Stefan eindigde op een geweldige 2e plaats, in een persoonlijk record van 39:34! Christiaan eindigde als 11e met 42:29. Wouter tot slot liep de 5 km en eindigde als 16e, met een PR van 21:05.

Prachtige prestaties van alle Amersfoortse Run2Day lopers!

Stefan 2e plaats Putten Power Run

Een Reactie op “Putten Power Run – persoonlijk record op de 10km

  1. Ramon, ik lees het bericht, zie de site en ben onder de indruk! Echt, veel succes met alles dat je doet voor je zelf, maar vooral in het bijzonder voor goede doel!
    Met sportieve groet, Putten Power Run.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s