Mijlpaal: 30.000,- EUR ingezameld voor KiKa

Wat een milestone, ik heb inmiddels al meer dan 30.000,- EURO ingezameld voor KiKa in 2012 en 2013!!

Ramon de la Fuente - 30k EUR milestone KiKa

Hoe je zo’n groot bedrag kan inzamelen in anderhalf jaar tijd? Daar kan een boek over worden geschreven – of een blog 🙂 – maar er zijn heel veel stortingen door familie, vrienden en bedrijven gedaan, superleuke acties geinitieerd en natuurlijk hebben de vele supermarkten in de omgeving hun steentje bijgedragen omdat ze het mogelijk maakten dat de klanten zoals jij en ik hun statiegeld konden doneren aan KiKa. Mijn schatting is dat in de anderhalf jaar meer dan 35.000 statiegeldbonnetjes in de oranje kikazuilen zijn beland. Hartelijk dank aan alle bedrijfsleiders, teamleiders en cassieres die deze duizenden bonnen gescand hebben. Het was het waard!

Gaat het bedrag nog verder groeien? Ik zal mij de laatste 6 weken die mij nog resten voor de New York Marathon 2013 voornamelijk gaan richten op de hardlooptraining. Wellicht dat er nog wat donaties bijkomen, en dat zou geweldig zijn maar er zijn geen grote acties meer gepland.

Dank jullie allemaal!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s