Fantastische donatie aan KiKa door statiegeldactie van de Albert Heijn supermarkt in Doorn.

De klanten van de Albert Heijn in Doorn konden de afgelopen maanden hun statiegeld schenken aan KiKa, stichting Kinderen Kankervrij. Dit kon door de statiegeldbonnetjes in de zuil te doen, de klanten hebben dat in grote getale gedaan. De actie heeft het geweldige bedrag van € 1205,– EURO opgeleverd!

Initiatiefnemer is de 42-jarige Ramon de la Fuente die op 3 november voor KiKa de marathon – de volledige 42 kilometer – in New York gaat lopen. Lees meer over KiKa, de sponsormogelijkheden en het marathon avontuur op de website http://www.going42.com.

AbertHeijn-Doorn-KiKa

AH bedrijfsleider Iwar Wempe (l) en marathonloper Ramon de la Fuente (r).

Bedrijfsleider Iwar Wempe en Ramon de la Fuente danken de Albert Heijn klanten.

Iwar Wempe is erg verheugd: “we zetten ons graag in voor goede doelen en danken natuurlijk onze klanten dat ze op deze wijze hun steentje hebben bijgedragen aan KiKa. Kanker is een vreselijke ziekte, het zou geweldig zijn als er door onderzoek meer kinderen  konden genezen. Heel veel succes aan Ramon die de marathon gaat lopen!”

Ramon de la Fuente is erg blij het resultaat: “het is geweldig, zo’n groot bedrag ingezameld! Ik heb door deze bijdrage nu al meer dan 30.000,– EUR ingezameld voor KiKa. Al het geld gaat naar onderzoek voor KinderKanker in Nederland en de bouw van het nieuwe Prinses Maxima Centrum – dat in Utrecht haar deuren zal openen.”

Over Ramon de la Fuente
Ik ben zelfstandige online marketeer en op 3 november 2013 ga ik met 130 KiKa runners de marathon van New York lopen. Vorig jaar is er meer dan 1 miljoen EURO opgehaald door de KiKa runners. Ik loop voor het eerst als 42-jarige de volledige 42 kilometer door ‘The Big Apple’. Lees meer over het marathon avontuur op de website www.going42.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s