4.970,- EUR ingezameld voor KiKa bij Albert Heijn te Grothestraat in Soest

De klanten van de Albert Heijn aan de Burgemeester Grothestraat in Soest konden de afgelopen maanden hun statiegeld te schenken aan KiKa. De actie heeft het geweldige bedrag van € 4.970,– EURO opgeleverd!

Initiatiefnemer is de 42-jarige Ramon de la Fuente die op 3 november voor KiKa de marathon – de volledige 42 kilometer – in New York gaat lopen.

AH Grothestraat Soest voor KiKaVan links naar rechts: AH teamleiders, bedrijfsleider Gido van der Linden en marathonloper Ramon de la Fuente.

Bedrijfsleider Gido van der Linden, de teamleiders en Ramon de la Fuente danken de Albert Heijn klanten.

Gido is erg verheugd: “we zetten ons graag in voor goede doelen en danken natuurlijk onze klanten dat ze op deze wijze hun steentje hebben bijgedragen aan KiKa. Kanker is een vreselijke ziekte, het zou geweldig zijn als er door onderzoek meer kinderen  konden genezen. Heel veel succes aan Ramon die de marathon gaat lopen!”

Ramon de la Fuente is erg blij het resultaat: “het is geweldig, zo’n groot bedrag ingezameld! Ik heb door deze bijdrage de afgelopen anderhalf jaar al meer dan 30.000,– EUR ingezameld voor KiKa. Al het geld gaat naar onderzoek voor KinderKanker in Nederland en de bouw van het nieuwe Prinses Maxima Centrum – dat in Utrecht haar deuren zal openen.”

Over Ramon de la Fuente: Ik ben zelfstandige online marketeer en op 3 november 2013 ga ik met 130 KiKa runners de marathon van New York lopen. Vorig jaar is er meer dan 1 miljoen EURO opgehaald door de KiKa runners. Ik loop voor het eerst als 42-jarige de volledige 42 kilometer door ‘The Big Apple’ en hoop glimlachend over de finish te komen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s