Albert Heijn Zeist steunt KiKa

De klanten van de Albert Heijn aan het Emmaplein te Zeist konden de afgelopen maanden hun statiegeld te schenken aan KiKa. De actie heeft het grote bedrag van € 1.200,– EURO opgeleverd!

Initiatiefnemer is de 42-jarige Ramon de la Fuente die op 3 november voor KiKa de marathon – de volledige 42.2 kilometer – in New York gaat lopen.

Albert Heijn Zeist voor KiKa

Van links naar rechts: Ramon de la Fuente, jonge klanten en Andre Smink van de Albert Heijn. 

Andre Smink, de teamleiders en Ramon de la Fuente danken de Albert Heijn klanten!

Andre is erg verheugd: “we zetten ons graag in voor goede doelen en danken natuurlijk onze klanten dat ze op deze wijze hun steentje hebben bijgedragen aan KiKa. Heel veel succes aan Ramon die de marathon gaat lopen!”

Ramon de la Fuente is erg blij het resultaat: “het is geweldig, zo’n groot bedrag ingezameld! Al het geld gaat naar onderzoek voor KinderKanker in Nederland en de bouw van het nieuwe Prinses Maxima Centrum – dat in Utrecht haar deuren zal openen.”

Over Ramon de la Fuente: Ramon is zelfstandige online marketeer en gaat op 3 november met 130 KiKa runners de marathon van New York lopen. Ik loop voor het eerst als 42-jarige de volledige 42 kilometer door ‘The Big Apple’ en hoop glimlachend over de finish te komen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s