2 miljoen bladeren

Het is nog maar een paar dagen en dan vlieg ik naar New York, om daar de allermooiste marathon van de wereld te mogen meelopen voor KiKa, wat een vooruitzicht!

Twee miljoen 
De laatste training werd ik vergezeld door meer dan 2 miljoen bladeren op mijn favoriete loopstek (Den Treek). Tijdens de marathon staan er meer dan 2 miljoen super enthousiaste toeschouwers langs de weg. Hoe mooi gaat dat worden, wat een ervaring, en dat met de 50.000 andere lopers!
image

Doel voor de marathon
Mijn doel is om met een grote glimlach over de finish te komen in Central Park en onderweg 10 foto’s en 200 high fives uit te delen.

Het grotere doel was én is om geld in te zamelen voor KiKa. Iedereen kent in zijn omgeving wel mensen die aan kanker lijden of inmiddels hieraan zijn overleden. Daarom is het van belang dat er voor deze ziekte een medicijn of behandeling wordt gevonden door goed onderzoek te verrichten. Dit gun je iedereen en kinderen in het bijzonder. Daarom ben ik superblij dat ik meer dan 34.000,- EUR heb kunnen inzamelen met heel veel steun van vrienden, familie, sponsorende bedrijven en supermarkten in de buurt. Dank jullie allemaal!

Deze benen zullen het moeten doen
Door het solide trainingsschema van de afgelopen 5 maanden voel ik me topfit.  Sinds ik drie jaar geleden begonnen ben met hardlopen heb ik meer dan 3700 km hardgelopen. Dat is van Amersfoort naar Madrid, weer terug en dan nog even uitlopen naar Hannover. Genoeg kilometers dus!
image

De komende dagen dus naast lekker hard werken veel rusten, slapen, eten en vooral heel blijven èn niet ziek worden. Fingers crossed!

New York here we come!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s