Statiegeldactie succesvol bij Albert Heijn Hoogland

Succes met statiegeldactie van Albert Heijn in Hoogland.

De klanten en bezoekers van de Albert Heijn Kraailandhof in Hoogland konden de laatste twee maanden hun statiegeld bonnen doneren aan KiKa, stichting Kinderen Kankervrij. De klanten hebben dat in grote getale gedaan zodat er een bedrag van € 744,– EURO is ingezameld!

Initiatiefnemer is Ramon de la Fuente die op 26 april voor KiKa de marathon in London gaat lopen. Lees meer over het marathon avontuur op de website www.going42.com.

Albert-Heijn-Hoogland-Kika-Martijn-Smink

Assistent Supermarkt Manager Martijn Smink (l) en marathonloper Ramon de la Fuente (r).

Assistent Supermarkt Manager Martijn Smink en Ramon de la Fuente danken de Albert Heijn klanten uit Hoogland. Martijn is verheugd: “we zetten ons graag in voor goede doelen en danken onze klanten dat ze op deze wijze hun steentje hebben bijgedragen aan KiKa. Succes aan Ramon die de marathon gaat lopen!”

Ramon de la Fuente is blij met het resultaat: “zo’n groot bedrag ingezameld! Ik heb door deze bijdrage al meer dan 4.000,– EUR ingezameld. Al het geld gaat naar onderzoek voor kinderkanker in Nederland. Mijn doel is om om voor de marathon start op 26 april intotaal bijna 8.000,- in te zamelen”. Dat gaat me lukken.

Over Ramon de la Fuente
Ik ben zelfstandige online marketeer uit Amersfoort en op 26 april  2015 ga ik de marathon van Londen lopen. Ik loop straks de volledige 42 kilometer door hartje van London en het wordt mijn derde marathon voor Kika. Lees meer over het marathon avontuur op de website www.going42.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s