Volg me tijdens de London Marathon!

London Marathon 2015
Aanstaande zondag 26 april loop ik in London de Marathon. Daar heb ik enorm veel zin in! Door het pittige trainingsschema van de afgelopen 5 maanden heb ik er vertrouwen in. Ik wil met een grote glimlach over de finish komen én liefst in minder dan 4 uur. De weersvoorspelling laten regen zien en hoge luchtvochtigheid (78%). Niet geheel ideaal maar past wel weer goed bij London.

Hoe kun je me volgen tijdens de marathon?
Ik heb startnummer 56393  en daarmee kan je mijn officiële tussentijden zien op www.virginmoneylondonmarathon.com en ook op de Marathon London 2015 App (alleen voor IOS).

Mijn starttijd is: 11:10 Nederlandse tijd (10:10 in London).
De BBC zend de marathon live uit op TV. Moedig me aan!? Facebook, Twitter, Whatsapp op 06 121 699 13.

London Marathon Big Ben

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s