Plus Amersfoort heeft geld ingezameld voor Kika

Er heeft wederom een supermarkt – de Plus Amersfoort op de Arnhemseweg –  geld ingezameld voor KiKa bij het inleverpunt van de statiegeldflessen. Dit wordt bij de Plus Amersfoort gedaan door middel van de Kikazuil bij de statiegeldautomaat.

Plus Supermarkt Logo

De actie wordt mogelijk gemaakt door Merijn van Elsäcker die KiKa graag steunt. Hij heeft de toezegging gedaan om geld in te zamelen en er is de afgelopen weken een totaal bedrag van 388,25 EUR ingezameld! Geweldig!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s