Recordopbrengst KiKa voor London Marathon

De 12 KiKa runners zamelden een recordopbrengst in van 110.119,- EUR voor KiKa door het lopen van de London Marathon. Wat een prachtig resultaat!

Totaalbedrag voor KiKa - London Marathon

Door jullie bijdrage – dank lieve sponsors! – heb ik persoonlijk voor mijn London Marathon in 2015 het geweldige bedrag van € 22.718 EUR ingezameld, dat is mijn hoogste bedrag wat ik ooit heb ingezameld voor een marathon! In 2012 zamelde ik 15.055,- EUR in, in 2013 was het 19.254,- EUR.

Na drie marathons is mijn totaal voor KiKa nu dus € 57.027,-

De supermarkten en hun superklanten die de geweldige bijdrage doen door inzameling van statiegeldbonnen:

Samen met jullie hebben we een steentje kunnen bijdragen aan het vergroten van de genezingskans van kinderen met kanker en de bouw van het Prinses Máxima Centrum voor Kinderoncologie. Ik wil je hierbij nogmaals danken voor de bijdrage en inzet!

Mijn werkzaamheden voor KiKa komen hiermee niet ten einde. Ik zal Google Grants (Adwords) blijven inzetten voor Kika.nl en blijf ook ambassadeur van Run for KiKa Marathons om zodoende andere deelnemers bij te staan met tips over training, sponsorwerving, etc.

Daarnaast gaat het vast weer kriebelen om ooit nog een keer een sportieve prestatie neer te zetten. Als dat zover is, dan hoor je van me :-).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s