Jumbo Baarn zamelt in voor KiKa

Een succesvolle inzameling Jumbo Den Blanken Baarn voor KiKa. De klanten van de Jumbo Den Blanken in Baarn konden de afgelopen tijd hun statiegeld te schenken aan KiKa. Het heeft het fantastische bedrag van € 603,– EURO opgeleverd!

Initiatiefnemer is de 44-jarige online marketeer Ramon de la Fuente die in september voor KiKa de marathon – de volledige 42 kilometer – in Berlijn gaat lopen.
image

Van links naar rechts: Hoofdcassier Ferry Kroon (afwezig), bedrijfsleider Floor van den Berg en Marathonloper Ramon de la Fuente.

Bedrijfsleider Floor van den Berg en Ramon de la Fuente danken de Jumbo klanten.

Floor is erg verheugd: “we zetten ons graag in voor goede doelen en danken natuurlijk onze klanten dat ze op deze wijze hun steentje hebben bijgedragen aan KiKa. Kanker is een vreselijke ziekte, het zou geweldig zijn als er door onderzoek meer kinderen konden genezen.”

Ramon de la Fuente is erg blij het resultaat: “het is geweldig, zo’n groot bedrag ingezameld door één supermarkt! Ik heb door deze bijdrage de afgelopen vier jaar al meer dan 60.000,– EUR ingezameld. Al het geld gaat naar onderzoek voor KinderKanker in Nederland en de bouw van het nieuwe Prinses Maxima Centrum – dat in Utrecht haar deuren zal openen.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s