Startbewijs Berlijn Marathon

Startbewijs voor Marathon Berlijn


Yes, het startbewijs voor de Berlijn Marathon is binnen!

Ik heb inmiddels al meer dan 4.250,- EUR ingezameld voor KiKa. Dit betekent dat ik nu officieel mijn startbewijs voor de Berlijn Marathon heb verdiend en op 25 september 2016 de marathon mag gaan lopen!

Mijn persoonlijke doel van 8000,- EUR heb ik nog niet gehaald dus het inzamelen voor KiKa gaat voorlopig nog in sneltreinvaart door. Net zoals de trainingen, deze week heb ik rond de 40 km hardgelopen.

Startbewijs Berlijn Marathon

Mocht je dit marathon avontuur nog willen steunen, je kan hier je donatie aan Kika maken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s