Albert Heijn Den Dolder zamelt in voor KiKa

Een succesvolle inzameling van de Albert Heijn in Den Dolder voor KiKa. De klanten van de AH aan de Paduaweg konden de afgelopen tijd hun statiegeld schenken aan KiKa. Het heeft het fantastische bedrag van € 722,– EURO opgeleverd!

Initiatiefnemer is de 45-jarige online marketeer Ramon de la Fuente die op 25 september voor KiKa de marathon – de volledige 42 kilometer – in Berlijn gaat lopen. “Berlijn wordt mijn vierde marathon voor KiKa, in een droom van een stad weer meedoen aan de marathon, ik kijk er naar uit!” Al maanden traint Ramon de la Fuente velen uren per week met plezier. “Kinderen helpen die uiteindelijk genezen en gezond kunnen leven, daar doe je het voor”.
image

Van links naar rechts: Marathonloper Ramon de la Fuente en Bas Casteleijn van de AH.

Bas Casteleijn en Ramon de la Fuente danken de klanten.

Bas is erg verheugd: “we zetten ons graag in voor goede doelen en danken natuurlijk onze klanten dat ze op deze wijze hun steentje hebben bijgedragen aan KiKa. Kanker is een vreselijke ziekte, het zou geweldig zijn als er door onderzoek meer kinderen konden genezen.”

Ramon de la Fuente is erg blij het resultaat: “het is geweldig, zo’n groot bedrag ingezameld door één supermarkt! Ik heb door deze bijdrage de afgelopen vier jaar al meer dan 60.000,– EUR ingezameld. Al het geld gaat naar KiKa voor onderzoek naar KinderKanker en de bouw van het nieuwe Prinses Maxima Centrum – dat in Utrecht haar deuren zal openen.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s