Jumbo in Leusden zamelt met succes in voor KiKa

Er is een succesvolle inzameling geweest voor KiKa door de klanten van Jumbo Wahle in Leusden. De klanten van de Jumbo konden de afgelopen tijd hun statiegeld te schenken aan KiKa. Het heeft het fantastische bedrag van € 237,95 EURO opgeleverd!

image

Van links naar rechts: Gonny en Marathonloper Ramon de la Fuente.

Het personeel van de Jumbo en Ramon de la Fuente danken de Jumbo klanten.

Angelique Hak van Jumbo Leusden is erg verheugd: “we zetten ons graag in voor goede doelen en danken natuurlijk onze klanten dat ze hebben bijgedragen aan KiKa. Kanker is een vreselijke ziekte, het zou geweldig zijn als er door onderzoek meer kinderen konden genezen.”

Ramon de la Fuente is erg blij het resultaat: “het is fantastisch, zo’n bedrag ingezameld door één supermarkt! Ik heb door deze bijdrage de afgelopen vier jaar al meer dan 60.000,– EUR ingezameld. Al het geld gaat naar onderzoek voor KinderKanker in Nederland zodat de genezingskans omhoog gaat.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s