Plus Supermarkt Amersfoort zamelt 2389,- EUR in voor KiKa

Er is een zeer succesvolle inzameling geweest voor KiKA door de PLUS Supermarkt in Amersfoort. De klanten konden de afgelopen maanden hun statiegeld schenken aan KiKa. Het heeft het fantastische bedrag van € 2.389,– EURO opgeleverd!

Initiatiefnemer is de 45-jarige Amersfoorter Ramon de la Fuente die op 25 september voor KiKa de marathon – de volledige 42 kilometer – in Berlijn gaat lopen. Hij heeft al de New York Marathon, de London Marathon en in Spijkenisse de marathon gelopen voor Stichting Kinderen Kankervrij en zamelde daarmee het totaalbedrag van 57.027,- EUR in.

Berlijn wordt mijn 4e marathon voor KiKa, een droom van een stad. Meedoen aan de marathon, ik kijk er naar uit! Al maanden traint de Ramon la Fuente velen uren per week met plezier. In de maand augustus waren dat 322 trainingskilometer. Kinderen helpen die uiteindelijk hopelijk genezen en gezond verder kunnen leven, daar doe je het voor. Meer info en donaties op www.going42.com

KiKa inzamelactie PLUS Amersfoort
Plus Amersfoort Supermarkt zamelt succesvol in voor KiKa. Bedrijfsleider Merijn van Elsäcker en Marathonloper Ramon de la Fuente
Van links naar rechts: Marathonloper Ramon de la Fuente en Merijn van Elsäcker.

Merijn van Elsäcker en Ramon de la Fuente danken de klanten.

Merijn is erg verheugd: “we zetten ons graag in voor goede doelen en danken natuurlijk onze klanten dat ze op deze wijze hun steentje hebben bijgedragen aan KiKa. Kanker is een vreselijke ziekte, het zou geweldig zijn als er door onderzoek meer kinderen konden genezen.

Ramon de la Fuente is erg blij het resultaat: “het is geweldig, zo’n groot bedrag ingezameld door één supermarkt! Dank ook aan enthousiaste medewerkster Lisanne Bakker. Ik heb door deze bijdrage de afgelopen vier jaar al meer dan 60.000,– EUR ingezameld. Al het geld gaat naar KiKa voor onderzoek naar KinderKanker en de bouw van het nieuwe Prinses Maxima Centrum – dat in Utrecht haar deuren zal openen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s