KiKa Bonbons leveren 850,- EUR op

Er is een zeer succesvolle inzameling geweest voor KiKa door Bontom in Nijkerk. De afgelopen 2 maanden zijn er vele KiKa bonbons gemaakt door Patissier Tom, en Ramon heeft deze “limited edition” KiKa bonbons allemaal verkocht. Het heeft het fantastische bedrag van € 850,– EURO opgeleverd!

KiKa Bonbons inzamelactie 
Bontom Nijkerk zamelt succesvol in voor KiKa. Tom van de Veen en Marathonloper Ramon de la Fuente.

KiKa Bonbons Opbrengst

Van links naar rechts: Marathonloper Ramon de la Fuente en Tom van de Veen.

Tom van de Veen en Ramon de la Fuente danken de kopers van de KiKa bonbons.

Tom van de Veen is verheugd: “Ramon kwam langs met een mooi plan voor het goede doel KiKa.  Het is natuurlijk er leuk dat heerlijke bonbons op deze wijze hun steentje kunnen bijgedragen aan onderzoek naar kinderkanker. Kanker is een vreselijke ziekte, het zou geweldig zijn als er door onderzoek meer kinderen konden genezen.”

Ramon de la Fuente is erg blij het resultaat: “het is geweldig, zo’n groot bedrag ingezameld door KiKa bonbons! Het mooie is dat het bijna vanzelf ging. Er kwamen mensen aan de deur bij mij voor deze bonbons. Op het kantoor van KiKa is een geweldige bestelling geplaatst door de medewerkers. De bonbons zijn daarnaast zelfs naar Denemarken en Frankrijk meegenomen door enthousiaste kopers die hun familie ermee wilden verwennen.”

Ik heb door deze bijdrage zicht erop om in totaal meer dan 75.000,– EUR in te zamelen met mijn eerdere en deze Tokyo en Chicago marathons. Ik betaal zelf mijn reis- en verblijfskosten dus al het geld gaat naar KiKa voor onderzoek naar kinderkanker en de bouw van het nieuwe Prinses Maxima Centrum – dat in Utrecht haar deuren zal openen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s