KiKa team voor de Tokyo Marathon

De groep runners die voor KiKa de Tokyo marathon gaat lopen is geweldig!

Veel zijn al echte hardloopmaatjes omdat we eerder samen een marathon voor KiKa hebben gelopen en er zijn ‘nieuwe hardlopers’ die ik hopelijk nog vaak ga terugzien bij de marathons voor KiKa.

Er zijn meer dan 60 deelnemers die richting Tokyo gaan. Deze groep gaat gezamenlijk hopelijk meer dan 400.000,- EUR inzamelen voor de Stichting Kinderen Kankervrij.

Het zijn kanjers!
Vele kilometers trainen deze KiKa-runners om voor de marathon fit aan de start te verschijnen. Ze verslijten hardloopschoenen, overwinnen pijntjes, krijgen te maken met spierpijn, stramheid en blessures. Daarnaast zamelen ze onvermoeibaar geld in voor de Stichting Kinderen Kankervrij. Ze organiseren diners, feesten, badeenden-races, verkopen bonbons :-), maken posters, organiseren superevenementen op scholen met springkussens, halen statiegeld op bij supermarkten, organiseren sponsorlopen en vragen sponsoring aan familie en vrienden. Mijn petje gaat diep af voor de tijd en moeite die ze erin steken.

Team KiKa Tokyo Marathon 2017

PS. Deze foto is genomen bij een van de groepsbijeenkomsten in Amsterdam. De bijeenkomsten zijn een goede manier om alle medelopers te leren kennen en weer wat kennis op te doen over sponsoracties, hardlopen, voeding en de Stichting Kinderen Kankervrij!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s