Rennen in de winter

Er is niets mooiers dan in de winter door de bossen en weilanden te rennen rond Amersfoort. Bekijk deze mooie foto’s die ik onderweg op een mooie helder dag nam. Ik had toen nog niet besloten om de Marathon van New York voor KiKa te gaan lopen maar zo’n fantastische run met -10C in de sneeuw maakte het besluit wel gemakkelijker.

Rennen in de winter

Rennen in de winter

Asics hardloopschoenen in de sneeuw

Ik houd al mijn hardloop activiteiten bij met Runkeeper, een fantastische app voor de sporter. Een mooie feature is dat als je even stopt met rennen, om bijvoorbeeld een foto te maken,  de App vanzelf automatisch ook pauzeert. En als je na de pauze weer gaat rennen dan start de App weer met het bijhouden van de tijd en locatie en het weergeven van de gelopen afstand en snelheid. Hier is de samenvatting van deze winterse run op de site van Runkeeper.

Ramon de la Fuente in de sneeuw

Reacties zijn gesloten.