Albert Heijn in Den Dolder zamelt succesvol in voor Kika.

In de afgelopen twee maanden konden de klanten van de mooie Albert Heijn in Den Dolder hun statiegeld bonnen doneren aan KiKa. De klanten hebben dat in grote getale gedaan zodat er een bedrag van € 837,– EURO is ingezameld!

Initiatiefnemer is Ramon de la Fuente die op 26 april voor KiKa de marathon in London gaat lopen. Lees meer over het marathon avontuur op zijn website www.going42.com.

Albert-Heijn-Den-Dolder-Robert-Stikvoort

Supermarktmanager Robert Stikvoort (l) en marathonloper Ramon de la Fuente (r).

Supermarkt Manager Robert Stikvoort en Ramon de la Fuente danken de Albert Heijn klanten uit Den Dolder.

Robert Stikvoort is verheugd: “we zetten ons elke maand weer graag in voor goede doelen door ze statiegeldbonnen te laten inzamelen bij de emballage. We danken onze klanten dat ze op deze wijze hun steentje hebben bijgedragen aan KiKa. Heel veel succes aan Ramon die de marathon gaat lopen in London!”

Ramon de la Fuente is blij met het resultaat: “zo’n groot bedrag ingezameld! Ik heb door deze bijdrage al meer dan 5.000,– EUR ingezameld. Al het geld gaat naar onderzoek voor kinderkanker in Nederland. Mijn doel is om voor de marathon start op 26 april intotaal bijna 8.000,- in te zamelen”.

Over Ramon de la Fuente
Ik ben zelfstandige online marketeer uit Amersfoort en op 26 april  2015 ga ik de marathon van Londen lopen. Ik loop straks de volledige 42 kilometer door hartje van London en het wordt mijn derde marathon voor Kika. Lees meer over het marathon avontuur op de website www.going42.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s