Startbewijs London Marathon.

Yes! Ik heb inmiddels al meer dan 5.000,- ingezameld voor Kika.

Dit betekent dat ik nu officieel mijn startbewijs voor de London Marathon heb verdiend en op 26 april de marathon mag gaan lopen! Mijn persoonlijke doel heb ik nog niet gehaald dus het inzamelen voor Kika gaat voorlopig nog in sneltreinvaart door. Net zoals de trainingen die deze week naar rond de 50 km hardlopen / week gaan.

Startbewijs London Marathon

Mocht je dit marathon avontuur nog willen steunen, je kan hier je donatie aan Kika maken.

Een Reactie op “Startbewijs London Marathon.

  1. Greaat blog I enjoyed reading

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s