Tokyo Marathon – hupsaké

Het ging weer kriebelen en daarom ga ik graag de uitdaging aan om op 26 februari 2017 mijn vijfde marathon voor KiKa te lopen, dit keer in Japan! De marathon van Tokyo in het land van de rijzende zon.

Tokyo Marathon – hupsaké!🙂
De Tokyo Marathon is een groots Aziatisch spektakel, lekker dwars door de binnenstad lopen. De start is bij het Tokyo Metropolitan Government gebouw en de finish is bij de keizer zijn voormalige verblijfplaats. In een mooi park genaamd Imperial Palace. Het keizerlijke paleis staat in Japan ook wel bekend als Kokyo en ligt in de wijk Chiyoda. Dit prachtige oude paleis was jarenlang de residentie van Japanse keizers en shoguns.

 

Een populaire marathon in Azië
De Tokyo Marathon staat bekend als de meest populaire marathon in Azië. Er hadden zich 308,810 hardlopers ingeschreven voor de marathon van 2015 toen de inschrijving sloot. Er is dus een kleine kans dat je wordt ingeloot. Leuk is ook dat Tokyo in 2020 het toneel is van de Olympische Spelen.

Tokyo-Marathon-KiKa
Ik ga in ieder geval een mooi bedrag voor KiKa inzamelen en hoop in Tokyo op een fantastisch sportief spektakel en daarnaast van veel sushi en saké te genieten met de mede KiKa hardlopers.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s