Bijeenkomst Chicago Marathon

In voorbereiding van de marathons voor KiKa worden er altijd meerdere bijeenkomsten georganiseerd. Je krijgt informatie over de marathon, over kinderkanker en natuurlijk over hardlopen. Daarnaast is het een leuke manier om kennis te maken met de andere deelnemers. Afgelopen zondagochtend was in het Postillion in Bunnik de laatste deelnemers bijeenkomst voor Chicago en ook voor de New York runners. Het was ontzettend leuk om veel van mijn hardloopmaatjes weer eens te zien en erg informatief. 

De KiKa Marathon bijeenkomst in het Postillion te Bunnik


De ochtend startte met het indrukwekkende verhaal van onderzoeker Jan Molenaar. Jan – een voormalig arts, iets wat hij in de toekomst weer gaat oppakken – vertelde hoe uniek het in aanbouw zijnde Prinses Maxima Centrum voor kinderoncologie is. Wereldwijd wordt het enige gespecialiseerde ziekenhuis voor kinderen die getroffen zijn door kanker naast het St Jude Children’s Research Hospital. Het centrum zal uniek zijn omdat onderzoek én behandeling bij elkaar gebracht worden.
 Zodat kennis en ervaring, ook voor de zeldzamere vormen van kinderkanker, bij elkaar gebracht worden. Jan is ook hardloper en heeft onder andere de New York Marathon gelopen voor KiKa. Hij deelde zijn hardlooptips maar om nu om de 2 weken 42km te gaan hardlopen vind ik wat minder bij mij passen. 🙂

Daarna kregen we het programma te horen van de Chicago en New York marathon. Naast het reguliere programma met een leuk uitje, het startnummer ophalen en de marathon zelf ga ik ook nog met wat runners naar een optreden van The Script in de Riviera Theatre. Zin in! Nu nog tickets scoren van Tash Sultana voor op de maandag en dan wordt het feest compleet.

Alleen nog – even – op zondag de marathon lopen. Wat heb ik er een zin in én wat hoop ik op een lekker koel weertje (10C) en liefst bewolkt!

KiKa hardloop shirt. Al € 80.000,- euro ingezameld voor KiKa!

Als klapstuk kregen we allemaal ons shirtje, inmiddels heb ik na alle marathons € 80.000,- euro ingezameld en kreeg ik een mooie print. Het einddoel – de ton voor KiKa na de 6 World Marathon Majors – komt in zicht.

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s