In de krant

De Stad Amersfoort heeft het leuke artikel geplaatst over mijn ronde langs de klassen voor de KiKa Kanjer loop op basisschool de Bolster. Erg leuk om de kinderen in beweging te krijgen voor KiKa door de ronde langs alle klassen.

Hieronder de plaatjes en de volledige tekst.

De Bolster Amersfoort - stuk over de KiKa Kanjer loop.

PDF van het gehele artikel: KiKa Kanjer loop op de Bolster Amersfoort

De tekst:

Vierhonderd leerlingen lopen voor KiKa

AMERSFOORT

Vierhonderd leerlingen in Amersfoort lopen voor KiKa. Afgelopen week ging Amersfoorter Ramon de la Fuente langs alle groepen op basisschool de Bolster om te vertellen over KiKa en de sponsorloop.

Op vrijdag 29 september zullen meer dan vierhonderd leerlingen een hele grote sportieve prestatie neerzetten door rondjes om de school heen te rennen. Ze zamelen daarmee geld in voor Stichting KinderenKankervrij.  De KiKa Kanjer loop organiseren en de basisschool in beweging krijgen voor KiKa, dat is het doel van Ramon. Alle kinderen van de Bolster gaan dan ook echt in beweging door zoveel mogelijk rondjes te lopen.

Het lerarenteam en de ouders/verzorgers kunnen ook in beweging komen door de kinderen te motiveren om inzamelacties te bedenken.

Het wordt vooral een gezellige, sportieve dag.

BOLSIUS De KiKa beer komt langs om iedereen aan te moedigen en burgemeester Bolsius zal het startschot geven. De Amersfoorter legt uit waarom hij juist voor KiKa loopt. ,,Marathons lopen voor KiKa is een uit de hand gelopen hobby van me en de inzameling ook. Ik wil het liefst een bijdrage leveren aan een fantastisch doel: een grotere overlevingskans voor kinderen. Ik heb zelf twee lieve, gezonde dochters en ik kan me er geen voorstelling van maken wat het zou betekenen als er bij hen kanker geconstateerd zou worden. Iedereen kent in zijn omgeving wel mensen die aan kanker lijden of hieraan zijn overleden. Het is een vreselijke orkaan waar je dan als gezin in terecht komt, niks is zeker. Daarom is het van belang dat er voor alle varianten een behandeling wordt gevonden. Dit gun je iedereen en kinderen in het bijzonder.”

GRAND SLAM ,,Mijn doel is om de zes World Marathon Majors voor KiKa te lopen, zeg maar de Grand Slam van de marathons, dat is het doel. Ik liep al eerder de marathons van Berlijn, New York, London en Tokio voor de Stichting Kinderen Kankervrij en zamelde daarmee tot nu toe meer dan 75.000 euro in.

CHICAGO Op zondag 8 oktober ga ik de marathon van Chicago lopen. Ik heb er hard voor getraind en heb er erg veel zin in. Na Chicago ga ik zeker door met hardlopen, het lopen bevalt me al jaren heel goed. Mijn einddoel is om in april van 2018 de marathon in Boston te lopen en zo alle zes de World Marathon Majors te voltooien. Wat zou het mooi zijn om daar over de finish te komen en te kunnen zeggen dat je in zes jaar met zes marathons meer dan 100.000 euro hebt ingezameld voor Stichting Kinderen Kankervrij.

Dat is eigenlijk mijn droom.

BIJDRAGE ,,Ik betaal zelf mijn reis- en verblijfskosten dus alle donaties gaan naar KiKa. Iedereen die ook een bijdrage wil leveren, door middel van een geldbedrag te storten of mee te doen aan een marathon is uiteraard meer dan welkom.

Doneren kan via de website: going42.com

Zie voor meer info over een sportieve bijdrage door zelf te rennen op: runforkikamarathon.nl of op runforkika.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s